Dolar 34,4910
Euro 36,3975
Altın 2.965,97
BİST 9.261,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 19 °C
Çok Bulutlu

Yazarlar ve Kitapları | Dr. Hasan Yıldırım

Yazarlar ve Kitapları | Dr. Hasan Yıldırım

KİTAP DEĞERLENDİRME: KERİM ÖZBEKLER | GAZETECİ-YAZAR-ŞAİR EDEBİYATCI

  1. HASAN YILDIRIM VE BİR DOKTORUN ANILARI İSİMLİ KİTABI…

1951 yılında Elazığ’da doğdu, ilk-orta ve lise öğrenimini Adana’da okudu. 1967-1968 yılında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Bilimler Yüksek Okulu’ndan sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğrenimini tamamlayıp tıp doktoru oldu. 1980’de Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Uzmanlığı ihtisasını kazandı, 1983 yılında mecburi hizmet kurasıyla Aydın’ın Söke Devlet Hastanesi’ne tayin oldu.

Nöroloji Uzmanı ve Baş Hekim Muavini olarak 2 yıl görev yaptıktan sonra Ankara Hava Hastanesi’nde askerlik görevini tamamladı, askerlik sonrası Aydın’ın Nazilli İlçesi Devlet Hastahanesi’nde 1990 yılına kadar Nöroloğ ve Başhekim olarak görev yaptı. 200 yataklı Hastaneyi hizmete açtı, çeşitli siyasi nedenlerle 7 defa istenmeyen tayinler yaşadı. Sonunda Afyon’un Şuhut İlçesi Devlet Hastahanesi Baş Hekimliği’nden istifa ederek, milletvekili adayı oldu. Bundan sonra Nazilli Devlet Hastahanesi’nde Uzman Hekim olarak, Sağlık Grup Başkanlığı-Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığı-Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda görev aldı.

Dr. Hasan Yıldırım, Nazilli Genç İş Adamları Derneği Kurucu Üyesi oldu, Nazilli Tıp Teşhis Merkezi ve Tomoğrafi Görüntüleme Merkezi kurdu. Özel Ambulans Hizmetleri kurdu, 2009 yılında Özel Kreş ve Anaokulu Kurucu Üyeliği yaptı. 2016 yılında 65 yaşında iken emekliye sevk edildi, evli ve 3 çocuk babasıdır. Halen Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde yaşamaktadır.

Dr. Hasan Yıldırım, emekli olduktan sonra boş durmamış.

”Bir Doktor’un Anıları” adını verdiği 192 sayfalık bir kitap yayınlamış, çok iyi bir nöroloji uzmanı olduğunu biliyorum ama başından beni şaşırtacak kadar çok olay geçtiğini kitabını 10 günlük bir okumadan sonra bitirince anladım. Kitabı bitirdikten sonra ”Türkiye’de yaşamak zor.” dedim, aşağıda onun yaşadıklarını kısaltarak yazdım.

Kitabında bunlardan ayrı olarak yaşadığı o kadar çok olay var ki, bunları bütün samimiyeti ile kaleme almış olduğu kanaatine kapıldım. Çok güldüğüm yerleri oldu, çok üzüldüğüm bölümleri de var. Düşünmemiz gereken yerleri de çok, özetlersek bizim yol almamız için daha o kadar uzun bir yol var ki. 84 milyonun bu kitabı okumasını isterim, iyi bir nöroloji uzmanı olan Dr. Hasan Yıldırım geride çok güzel bir eser bırakmış. Kitabında ki diğer bölümleri, kısa kısa aşağıda okuyalım.

Annem ”Oğlum, imam ol. Yarın öbür gün öldüğümde, arkamdan bir fatiha. Üç kulhüvallahi okursun, hem dünyalığını. Hem de, ahiretini kurtarmş olursun.” diyordu. Anneme döndüm sinirle ”Ben, 1 elham 3 külhüvallahi okumasını biliyorum. İmam olmasam da, bunları okuyabilirim. İmam olmayacağım, dedim.

Adana’da İpek Sineması’na bedava film seyretmek için faytonların arkasına kaçak biner, arabacının kırbacını yiyinceye kadar otostop yapmış gibi giderdik.

Bir gün mahalleye ayı oynatan birisi geldi, arkadaşla iddiaya girdik. Ben, ayı ile güreşecek. Yenersem, o bana Adana Kebap ısmarlayacaktı. Yenilirsem, ben bütün arkadaşlara Adana Kebap ısmarlayacaktım. Ayıcı ile gidip konuştum, kabul etti. Ben, ayıya bir çelme takar düşürürüm diye aklımdan geçiriyordum ama öyle olmadı. Ayı bir türlü pes etmiyordu, üstelik ayağa kalkınca benim boyumu geçmişti. Önünde durmak istemiyordum, çünkü pençeleri vardı. Arkasından dolanıp, işi bitirmek istiyorum ama ayı çok çevikti. Bütün manevralarımı boşa çıkarıyordu, sonunda çok hızlı bir hareketle tek ayağına çelme taktım. Tek ayağının üzerinde duramıyan ayı yere yıkıldı ama yıkılırken pençesi gömleğime takılmıştı ve biraz da canımı acıtmıştı, ayı bu yere yıkılmayı kabul etmemiş bir çeviklikle kalkıp bana karşı hamleye hazırlanırken ayıcı araya girip beni çekip almıştı. Bu olaydan sonra lokantaya gitmiş, lokantacıya mevzuyu anlatınca ”Yarım Kebap da benden olsun.” diyerek bana 1.5’luk Adana Kebap getirmişti.

O yıl yazın öğretmen olmaya karar vermiştim, çünkü Polis Akademisi sınavlarını kaçırmıştım.

Hava Harp Okulu’na öğrenci alınacağını radyodan öğrenince İstanbul Yeşilyurt’a gittim, 2 hafta süren imtihanları başarı ile bitirdim. Havacı Teğmen olarak göreve başlamayı beklerken, sağlık kurulunun hypertroidi tanısıyla elendim. Çok üzüldüm…

Bir gün 1974 model bir Murat 124 aldım, arabayı süsledim. Evin önüne park ettim, yarısı kaldırımda. Yarısı yolda, baktım araba yan duruyor. Düzelteyim derken sürüklendi, durduramadım. Bir eve çarptı, çok mahcup oldum. Ertesi gün okula gidiyorum, yolda bir arkadaşımı gördüm. Arabaya alayım dedim, kapı bir türlü açılmadı. İçeriden açayım derken, kapı kolu elimde kaldı. Arkadaşım, binmekten vazgeçip otobüsle okula geldi.

Kemaliye’de Sağlık Ocağı Lojmanında kalıyorum, ilk gece bir ağrı ile uyandım. Akrep soktuğunu anladım, ağrı kesici yaptım ama acıdan sabahı zor ettim.

Dr. Hasan Yıldırım son yıllarda Almanya’ya gitmiş, amcaoğlu’nu aldığı gibi Fransa üzerinden İngiltere’ye gidecekler. Fakat, kendisini İngiltere’ye sokmamışlar. Sinirlene, sinirlene Fransa üzerinden Almanya’ya dönecekler. Amcaoğlu aracın arkasında uyurken Dr. Hasan Yıldırım ‘Gaza bastım, hızla gidiyorum. Bir ara bir benzinciye girdim, yiyecek içecek aldım. Tekrar yola koyuldum, arkamdam çok sayıda araç geliyordu. Bir ara bir baktım, araç kuyruğu kayboldu. Yanlış yola girdiğimi fark ettim, geriye döndüm. Hızlı gidiyorum, Almanca tabelaları atlamışım. Frankfurt’a bir an önce ulaşmak istiyorum, gözüm bir ara ”Nice 60 Km.” levhasına ilişti. Meğerse, Frankfurt yerine, Fransa’nın Nice Kentine gelmişim.

Doktorluğun en zor yanı, vefat eden bir hastanın yakınlarına telefon açıp başsağlığı dilemek ve nüfus cüzdanını alıp gelmelerini istemektir.

Peygamberimizin dediği gibi yaşlılık gelmeden gençliğin, hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilmeli ve öteleme-erteleme yapmadan hayatı yaşamak. Tadını çıkarmak, insanlara faydalı olmak lazımdır.

Doktor olmak zor, nörolog olmak daha da zordur.

Hasan Yıldırım;Tel.0-542-5230524

Hasan Bey, kitabınızı bitirdim. Çok güzel bir kitap, başınızdan o kadar çok olay geçmiş ki şaşırmadım desem yalan olur. Kitabınızı tanıtan bir makale yazdım, birçok yerde yayınlayacağım. Bir ara bir yerlerde oturup, bundan sonra ki çalışmalarınızı da dinlemek isterim. Kitabınızın editörü çok iyi tanıdığım birisi, onunla nasıl tanıştığınızı merak etmedim değil. Her neyse, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ederim.

(03 Nisan 2022 Pazar-21.01)

Çok teşekkür ederim kardeşim, hem kitabı okuduğunuz için. Hem de, sizin gibi duayenin beğenmesi beni gururlandırdı. Memnuniyetle, bir akşam oturalım.(03 Nisan 2022 Pazar-21.41) Dr. Hasan Yıldırım (Nöroloji Uzmanı) Nazilli-Aydın.

Kitap Tanıtım Bülteninden

Korona ile Mücadele Kitap Açıklaması

Nörolog Dr. Hasan Yıldırım Kimdir?

Dr. Hasan Yıldırım 1951 yılında Elazığ’da doğdu, ilk ve orta lise eğitimini Adana Yüreğir’de tamamladı. 1968-1969 yılında ilk öğretmen okulunu dışarıdan bitirip stajyer öğretmen oldu. Aynı yıl Hava Harp Okulunu kazandı ancak guatrdan elendi. Ardından Hacettepe Üniversitesi Atatürk tıp öncesine kayıt yaptırdı.

1970-1971’de Temel Bilimler Yüksek Okulunu bitirdi. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğrenime başladı. 1977-1978’de mezun oldu. İki yıl Erzincan’da hükümet tabipliği ve İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttü.

1983 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi nöroloji uzmanı olarak Söke Devlet Hastanesinde iki yıl çalıştı. Ankara Hava Hastanesinde askerlik hizmetini tamamladıktan sonra Aydın’a tekrar döndü.

Aydın, Söke, Nazilli de başhekim muavini ve başhekim sağlık gurup bakanlığı yaptı.

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü görevinden sonra nöroloji uzmanı olarak sağlık bakanlığında görev aldı. Sağlık grup başkanlığı, fuhuşla mücadele başkanlığı, Nazilli genç iş adamları derneği kurucusu üyeliği yaptı. 2016 yılından beri emekli olup bir doktorun anıları, Kornayla mücadele, Dostluk ve Anıların Anatomisi, Nasıl Geçti Habersiz Elli Yıl kitaplarını yazdı.

Sağlıkta Şiddete Hayır! Şiddetin Olmadığı İletişim kitabını ve Seni anlıyorum Z kuşağı kitabının yazarıdır.

2016 yılında 65 yaş haddinden emekli oldu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

“Bir Doktorun Anıları” kitabının yazarıdır.

Kitap Adı: Korona ile Mücadele

Yazar Hasan Yıldırım

Yayınevi Platanus Publishing

Hamur Tipi: 2. Hamur

Sayfa Sayısı:108

Ebat: 13,5 x 21

İlk Baskı:Yılı2021

Baskı Sayısı1. Basım

Dil: Türkçe

Barkod: 9786257121217

 

 

 

 

 

 

Kerim Özbekler
1 Kasım 1951 tarihinde Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde dünyaya gelmiştir, 1957 yılında Turan İlkokulu'nda ilkokula başlamış. Cumhuriyet Mahallesi'ne taşındıkları için ilkokulu 3.sınıftan sonra Cumhuriyet İlkokulunda devam etmiş ve ilkokulu burada bitirmiştir. 1967 yılında Atatürk Ortaokulu'na kaydolmuştur, ortaokula kaydolduktan sonra İHA-HHA-AA-THA gibi zamanın önemli haber ajanslarında muhabirliğe başlamıştır. Bu nedenle ortaokul'dan ayrılarak çalışma hayatına atılmıştır, 1967 yılında Nazilli'ye bağlı İsabeyli Kasabası'nın lisanslı futbolcusu olmasına rağmen gazetecilik nedeni ile bu işi yürütememiştir. Bu arada ilk şiiri Düzce'de yayınlanan Ferman Gazetesi'nde Halit Çelikoğlu tarafından 14 yaşında iken yayınlanmıştır, 1 Mart 1972 yılında askerlik görevini yapmak için Sivas'a gitmiştir. Sivas'ta Temeltepe'de acemilik eğitimini bitirdikten sonra Bursa'da ki Işıklar Askeri Lisesi'nde 2 ay daktilo kursu görmüş, tekrar Sivas'a dönerek Askerlik Şubesi'nde askerliğini tamamlıyarak terhis olmuştur. Terhis edidikten sonra Nazilli Sümerbank Fabrikası'na yapılan bir imtihanla 1.olarak 15 Nisan 1974 yılında işçi olarak girmiştir, burada 8 ay çalıştıktan sonra çıkmış ve 5 Kasım 1974 yılında Ticaret Ajansı ismi ile bir ticarethane açmıştır. Ticarethane 1 yıl sonra veresiye mal satmaktan batmıştır, 5 Kasım 1974 yılında Yalnızlıklar Benimdir ismini verdiği ilk şiir kitabını yayınlamıştır. Bu kitabın 100-150 tanesi satılmış, gerisi elinde kalmıştır. 1 Kasım 1975 yılında Anadolu Basın isimli bir dergi yayınlamaya başladıysa da bu dergi de ilgi görmeyerek batmıştır, 1975 yılında Muhabirlik ismini verdiği mesleki bir kitap yazmıştır. Bu kitaptan sonra zamanın önemli gazetelerinden olan Son Havadis Gazetesi-İstanbul Gazetesi-Milliyet Gazetesi muhabirliklerine başlamıştır. 2 Ekim 1975 yılında Aydın'ın Yenipazar İlçesi'nde Efe Gazetesi'ni yayınlamaya başlamıştır, 9 Ağustos 1976 yılında merkezi Karabük'te bulunan Anadolu Gazeteciler Derneği Ege Bölgesi Başkanlığı'na getirilmiştir. 1976 yılında Şairler ve Şiirleri Antolojisi-Nazilli-Sanat Albümü-Varan Bir isimli 4 kitap yayınlamıştır. 1977 yılında Muhteşem Bir Eser isimli almanağı yayınlamıştır. 11 Aralık 1977 yılında Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Bağımsız Belediye Başkanı adayı oldu, seçimi kaybetti, 8 Mart 1978 yılında Nazilli Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmiştir, 18 Mayıs 1978 yılında Aydın'ın Bozdoğan İlçesi'nde Fısıltı Gazetesi'ni yayınlamaya başlamıştır. 22 Haziran 1978 yılında Aydın'ın Kuyucak İlçesi'nde Hizmet Gazetesi'ni yayınlamaya başlamıştır, 7 Ağustos 1978'de Aydın ve İlçeleri isimli kitabını yayınlamıştır, 24 Aralık 1978'de Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Bağımsız Belediye Başkanı Adayı oldu, 2.kez bu seçimi de kaybetti, 1998 yılında Aydın Valiliği tarafından Cumhuriyetin 75.yılı münasebeti ile yayınlanan ''Yazarlar ve Şairler Antolojisi''nde hayat hikayesi ile vesikalık bir fotoğrafı yer almıştır. 1980 yılında çıkarmakta olduğu 3 mahalli gazeteyi kapatmıştır. 1981 yılında Ege Bölgesi Turizm Rehberi-İç Anadolu Bölgesi Turizm Rehberi-İzmir ve İlçeleri isimlerini taşıyan 3 kitap yayınladı, 1981 yılında Aydın ve ilçeleri'nde ki ilkokul-ortaokul ve liselerde kitap ve turizm üzerine 69 konferans verdi. 1982 yılında İç Anadolu Bölgesi isimli kitabı yayınladı, 1982 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2112 sayılı Tebliğler Dergisi'nde yayınlamış olduğu Aydın ve İlçeleri-İzmir ve İlçeleri-Ege Bölgesi-İç Anadolu Bölgesi isimli kitapları okullara tavsiye edildi. 1983 yılında Her Yönü ile Ege Bölgesi isimli kitabı yayınladı, 11 Mart 1984 yılında Nazilli Ticaret Odası Meclis Üyeliği'ne seçildi. 25 Mart 1984 tarihinde Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı oldu, 253 oy alarak muhtarlık seçimini kaybetti, 1984 yılında Her Yönü ile Aydın ve İlçeleri isimli kitabı yayınladı, 1985 yılında 10.000 okula 10.000 kitap bağışladı. 22 Ekim 1985 yılında Ege Zeybeklerini Anma ve Yaşatma Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi, 1986 yılında Nazilli Ticaret Odası'nı temsilen Nazilli Vergi Dairesi Takdir Komisyonu Üyeliğine seçildi. 1986 yılında Ankara'da bulunan Folklor Araştırmaları Kurumu üyesi oldu, 1990 yılında Nazilli Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu'nda 12 hafta süren ''Sevgi Yılı Kültür ve Sanat Toplantıları''nı organize etti ve yönetti. Burada yazı ve şiir yazanlara ücretsiz olarak çok sayıda gazete-kitap-dergi dağıttı, 5 Eylül 1991 yılında Nazilli Belediyesi adına Yayın ve Sanat Fuarı açtı. Burada bir çok gazeteci-yazar-şair-ressam-heykeltraş vb.gibi sanatçılar sergi açtı, Kerim Özbekler tarafından burada yüzlerce gazete-kitap-dergi vb.gibi döküman ücretsiz olarak dağıtıldı. 1992 yılında İstanbul'da 75 gazeteci-yazar ve şaire çalışmaları ile ilgili brifing verdi. Bu brifing haberi 50'ye yakın gazete ve dergide haber olarak yayınlandı, 1999 yılında SSK'den emekli oldu, 2005 yılında Aydın Hürsöz Gazetesi Şairler Antolojisi'nde hayat hikayesi ile birlikte şiirleri yayınlandı. 2005 yılında Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi oldu, 2006 yılında yapılan kongrede derneğin Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 2006 yılında Aydın'lı yazar ve şair Şükrü Öksüz tarafından hazırlanan ''Hürsöz Gazetesi 2006 Şairler Antolojisi.'' isimli eserin 111-112-113-114.sahifelerinde vesikalık bir fotoğrafı. Hayat hikayesi ile şiirleri yayınlandı, Kerim Özbekler'in hayat hikayesi ve fotoğrafı;Ankara'da ikamet eden aslen Diyarbakır'lı olan Elvan Yayınları'nın sahibi İhsan Işık tarafından yayınlanan 13 ciltlik ''Türkiye Edebiyatçılar ve Kültür Adamları Ansiklopedisi''nin 2819.sayfasında da yer almıştır. 4-5-6 Mayıs 2007 tarihinde, Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde yapılan şiir şölenine, Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz'ün daveti üzerine iştirak ederek sahnede şiir okudu, 2007 yılında Manisa'nın Salihli İlçesi'nde yaşayan E.öğretmen-gazeteci-yazar ve şair Gündüz Aydın'ın hazırladığı ''Sevgi Yolu Şairler Antolojisi-2007.'' isimli eserin 242-243-244-245.sahifelerinde, vesikalık bir fotoğrafı. Hayat hikayesi ile şiirleri yayınlandı, 4-5-6 Temmuz 2008 tarihleri arasında Yozgat'ta yapılan 9.Uluslararası Sürmeli Festivali Şairler Şöleni'ne, Yozgat Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Ahmet Sargın'ın daveti üzerine iştirak ederek sahnede şiir okudu, 16-17-18-19 Ekim 2008 tarihlerinde, Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş'ın davetlisi olarak Seyhan Sosyal Kültür Sanat Derneği'nin düzenlediği 3.Çukurova Halk Kültür Festivali'ne iştirak ederek Adana'da Şairler Şöleni'nde sahnede şiir okudu, 7-8-9 Kasım 2008 tarihlerinde Antalya'da yapılan 5.Şairler Buluşması'na Güllük Şiir Derneği Başkanı Mustafa Ceylan tarafından davet edildi, burada kendisine Türk Şiirine yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi, 28-29-30 Mayıs 2010 tarihlerinde, Çanakkale Yazarlar ve Şairler Derneği Sponsoru Mustafa Berçin'in davetlisi olarak 2.Çanakkale Şairler Şöleni'ne iştirak etti ve sahnede şiir okudu, 26-27 Haziran 2010 tarihlerinde, Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Sabiha Serin'in davetlisi olarak ''Sivas 2.Şairler Şöleni.'' ne iştirak etti ve sahnede şiir okudu, 1-2-3 Temmuz 2010 tarihlerinde, Kapadokya Yazarlar ve Şairler Derneği Bşk.Ayşe Paslanmaz'ın daveti üzerine 5.Kapadokya Şairler Şöleni'ne iştirak etti ve sahnede şiir okudu, 24-25-26 Eylül 2010 tarihlerinde, Mümin Uluç organizesi ile Nevşehir'de yapılan 6.Kapadokya Şairler Şöleni'ne (davet üzerine) iştirak etti ve sahneye çıkarak şiir okudu, 18 Haziran 2011 Cumartesi günü, saat.17.00'de Ankara'da Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde, Kültür Çağlayanı Dergisi 4.müzik ve Şiir Dinletisi öncesi E.Kültür Bakanlığı Araştırma ve Koordinasyon Dairesi Başkanı-Kültür Çağlayanı Dergisi Sahibi Hayrettin İvgin tarafından kendisine Türk Edebiyatına ve Şiirine yaptığı katkılardan dolayı ''Onur Belgesi.'' takdim edildi, 21 Şubat 2014-02 Mart 2014 tarihleri arasında yapılan, Nazilli Belediyesi 6.Edebiyat Festivali'ne iştirak ederek okuyuculara ücretsiz gazete-kitap-dergi dağıttı, 2014 yılında Mayıs ayında İstanbul'da Ozan Dergisi'ni çıkaran İsmailoğlu Mustafa Yılmaz'ın yayınladığı ''Ozan Gönül Şairleri.'' isimli eserin 113-114-115.sahifelerinde vesikalık bir fotoğrafı ile hayat hikayesi ve şiirleri yayınlandı, 25 Mart 2016 Cuma günü, saat.15.00'de Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonu Nazilli-Aydın adresinde, Nazilli Belediyesi 7.Kültür Sanat Edebiyat Festivali açılış töreni sonrası kendisine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 50 yıldır ''Basın Yayın Sanat Dünyası'na Yaptığı katkılar.'' nedeni ile plaket takdim edildi. Plaketi, Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına sahnede Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur Gazeteci-Yazar-Şair Kerim Özbekler'e takdim etti. Plaket takdimi sırasında ilçe yöneticilerinin tamamı sahnede yer aldı, 05 Kasım 2016 Cumartesi günü, Aydın'da yayınlanan 12 sahifelik Güzelhisar Gazetesi'nin 3575 sayılı nüshasının 9.sahifesinde Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Şükrü Öksüz'ün ''Sorular Bizden Cevaplar Kerim Özbekler'den.'' başlığı ile tam sahife röportajı yayınlandı.
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.