Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 33 °C
Hafif Yağmurlu

Günün Kitabı | Madam Monica | Gülten Türkel

Günün Kitabı | Madam Monica | Gülten Türkel

Gülten Türkel’in kaleminden Madam Monica, raflarda yerini aldı… 

       Yeni bir  roman “Madam Monica” ile tüm okurseverlere merhaba.

Kitapta bir dönem Romanya’ya damgasını vurmuş olan Çavuşescu yönetiminin baskıcı dayatmaları altındaki kadın ve çocukların kaçınılmaz dramı ele almakta.
Romanda, Madam Monica ve bebeğinin Romanya’da başlayıp ülkemize kadar uzanan sürükleyici hikâyesini okumaya hazır mısınız?
Aile bağlarının, dostluk ve arkadaşlık duygularının, evlat sevgisine dair en uç sınırların, özgürlük ve demokrasinin tartışılmaz öneminin işlendiği bu eseri; merak, heyecan ve zevkle okuyacağınızı umut ediyorum. Herkese şimdiden keyifli okumalar dilerim.

 


KİTAP TANITIM BÜLTENİ | BİLGESİNA YAYINEVİ

 Tarihi araştırmalar sonucu elde ettiği bilgilerle kurguyu iç içe harmanlamakta başarılı olan yazar Gülten Türkel, Madam Monica adlı bu eseriyle; bir dönem Romanya’ya damgasını vurmuş olan Çavuşescu yönetiminin baskıcı dayatmaları altındaki kadın ve çocukların kaçınılmaz dramını ele almakta. Romanda Madam Monica ve bebeğinin Romanya’da başlayıp, ülkemize kadar uzanan hikâyesini sürükleyici anlatımı ve güçlü kurgusu ile okumaya hazır mısınız? Aile bağlarının, dostluk ve arkadaşlık duygularının, evlat sevgisine dair en uç sınırların, özgürlük ve demokrasinin tartışılmaz öneminin işlendiği bu eseri;  merak, heyecan ve zevkle okuyacağınızı umut ediyoruz.

 

Yayın Tarihi:           02.01.2024

ISBN:  9786259899169

Dil:     TÜRKÇE

Sayfa Sayısı: 187

 

Gülten Türkel
Gülten Türkel kimdir? Edebiyatçı yazar Gülten TÜRKEL: Asıl mesleğim Veteriner Hekimlik. Her hekim gibi tüm canlıların yaşamaları için uğraş veren yaşamlarıyla da insanından tutun da karıncasına kadar doğayı şenlendirmelerinden mutluluk duyan bir insanım.
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.