ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C

Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu’ndan Deprem Çalışmalarına Teşekkür Belgesi | Müslüm Kabadayı  

Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu’ndan Deprem Çalışmalarına Teşekkür Belgesi | Müslüm Kabadayı   

HATAY KÜLTÜR SANAT EDEBİYAT PLATFORMU, HATAY’DA YAŞANAN DEPREMDEN BU YANA YAPTIKLARI HAYIRLI ÇALIŞMALARLA TAKDİR TOPLAYAN HATAY DAYANIŞMA DERNEĞİ İLE ASİ-DER’E TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.

Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı ile yönetim kurulu üyeleri;Ali Seyfettinoğlu, Mehmet Bahaettin Ezer, Av. Seray Mübarek Sırım ve Selva Abacı’nın Taksim’deki dernek binasında önemli konuklar ağırlandı.

DEPREM ÇALIŞMALARINA TEŞEKKÜR BELGESİ

6 Şubatta yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki deprem fekaletinin ardından yerle bir olan Hatay’daki afetzedelerin imdadına ilk yetişerek çeşitli yardımlarda bulunan Hatay Dayanış Derneği ile Asi-Der’in bu önemli çalışmalarını takdir eden Hatay Kültür Sanat Edebiyat Platformu adına, araştırmacı yazar Müslüm Kabadayı tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi.

Teşekkür belgeleri, Hatay Dayanışma Derneği adına başkan Fahir Semir Abacı, Asi-Der adına da başkan Tevfik Usluoğlu ‘na Kültür Sanat Edebiyat Platformu adına araştırmacı yazar Müslüm Kabadayı tarafından takdim edildi.

Kültür Sanat Edebiyat Platformu adına Müslüm Kabadayı’ya bu ince davranışlarından dolayı teşekkür eden Fahir Semir Abacı ile Tevfik Usluoğlu, bugüne kadar nasıl ellerinden geleni yaptılarsa bundan sonraki süreçde de yardım çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek teşekkür ettiler.

DERNEĞE KİTAP BAĞIŞI

Yazar Kabadayı, ayrıca son kitaplarından bir seçkiyi Hatay Dayanışma Derneği ile Asi-Der kitaplığına imzalayıp bağışladı.

Yazar Kabadayı’nın bu duyarlı davranışına her iki dernek başkanı Abacı ile Usluoğlu teşekkürle karşılık verdiler.

HADAY DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN ASİ-DER’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yazar Kabadayı’nın kitabını armağan etmesinin ardından Hatay Dayanışma Derneği Yönetimi adına başkan Fahir Abacı da, Asi-Der yönetimi adına başkan araştımacı yazar Tevfik Usluoğlu’na dernek bağışlarının deprem bölgesine ulaşmasında Hatay Dayanışma Derneği’ne verdikleri destek için teşekkür edip plaket takdiminde bulundu.

Başkan Fahir Semir Abacı’ya bu anlamlı plaket için teşekkür eden Usluoğlu, desteklerinin devam edeceğini belirtti.

YAZAR TANRIVERDİ İLE SANATÇI ALİ NAFİLE DE ORDAYDI

Hatay Dayanışma Derneği’nde düzenlenen bu anlamlı buluşmada Mizah ve Gastronomi yazarı Mehmet Tanrıverdi ile birlikte Ses sanatçısı Ali Nafile’de katıldı.

Depremle ilgili sohbetlerin ardından, başkan Abacı, sanatçı Ali Nafile ile depremde uzvularını kaybedenlere protez kol, bacak ve akülü tekerlekli sandalye desteği sağlamak için konser organize etmeyi kararlaştırdılar.

TANRIVERDİ’DEN KİTAP ARMAĞANI

Mehmet Tanrıverdi, Hatay Dayanışma Derneği konukları Ali Nafile, Tevfik Usluoğlu, Müslüm Kabadayı ve eğitimci Canan Nesil İlkyaz’a ‘ DELİ HÖSÜN’ adlı kitabını imzalayarak armağan etti. Başkan Fahir Semir Abacı ve kitap armağan edilen konuklarla yazar Tanrıverdi’ye bu duyarlı davranışı için teşekkür ettiler.

DEPREM SORUNLARI KONUŞULDU

Hatay Dayanışma Derneği başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle konuklar daha sonra deprem sorunlarımızın çözümsüz kalan sorunlarının devlet yetkililerine ulaştırılmasında diğer STK’larlada işbirliğinin önemi üzerinde durarak çalışmalarda destek kararı aldılar.

 

Kaynakça: https://hataylim.com/

 

Administrator
Administrator
Editörden Yazı Atölyesi, Çağdaş Türk ve Dünya Edebiyatı’nı merkezine alan bir Websitesidir. Yazı Atölyesi’ni kurarken, okurlarımızı günümüzün nitelikli edebi eserleriyle tanıtmayı ve tanıştırmayı hedefledik. Yazarlarımız, Yazı Atölyesi’nde, edebiyat, sanat, tarih, resim, müzik vb. pek çok farklı alandan bizlere değer katacağını düşünüyoruz. Bu amaçla, sizlerden gelen, öykü, hikaye, şiir, makale, kitap değerlendirmeleri, tanıtımı ve film tanıtım yazıları, anı ve edebiyata ilişkin eleştiri yazılarla, eserlerinize yer veriyoruz. Böylelikle kitaplarınızla eserlerinizin yer aldığı Yazı Atölyesi’nde, dünya çağdaş edebiyatı ile sanatın pek çok farklı alanında değer katacağına inanıyoruz. Yazı Atölyesi kültür sanatın, hayatın pek çok alanını kapsayan nitelikli edebiyat içerikli haber sunar. Bu nedenle başka kaynaklardan alınan, toplanan, bir araya getirilen bilgileri ve içerikleri kaynak belirtilmeksizin yayına sunmaz. Türkçenin saygınlığını korumak amacıyla ayrıca Türk Dil Kurumu Sözlüğünde önerilen yazım kuralları doğrultusunda, yayınladığı yazılarda özellikle yazım ve imla kurallarına önem verilmektedir. Yazı Atölyesi, üyeleri ve kullanıcılarıyla birlikte interaktif bir ortamda haticepekoz@hotmail.com + yaziatolyesi2015@gmail.com mail üzerinden iletişim içinde olan, bu amaç doğrultusunda belirli yayın ilkesini benimsemiş, sosyal, bağımsız, edebiyat ağırlıklı bir dijital içerik platformudur. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Email: yaziatolyesi2016@gmail.com haticepekoz@hotmail.com GSM: 0535 311 3782 -------*****-------
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.