Dolar 34,2084
Euro 37,1784
Altın 2.992,84
BİST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay 24 °C
Açık

6. Akdeniz Sanat Günleri Antakya’da

6. Akdeniz Sanat Günleri Antakya’da

Akdeniz Sanat Oluşumu tarafından düzenlenen 6. Akdeniz Sanat Günleri, “Yaraları Sararken…” temasıyla 14-26 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mehmet Karasu ,Etkinlikler, Adana, Antakya, Mersin, Antalya, Osmaniye, Fethiye, Düziçi, Dörtyol, Kadirli,Akdeniz Sanat Oluşumu,  6. Akdeniz Sanat Günleri, Yaraları Sararken,  tema, 4-26 Ekim 2024,

Hatay’ın onur konuğu ise kültür ve sanat insanı, edebiyat öğretmeni değerli Mehmet Karasu olacak. Etkinlikler, Adana, Antakya, Mersin, Antalya, Osmaniye, Fethiye, Düziçi, Dörtyol ve Kadirli gibi farklı şehir ve ilçelerdeki sanatseverlerle buluşacak. Hatay’daki etkinliklerin programı ise şöyle:

Akdeniz Sanat Oluşumu tarafından düzenlenen 6. Akdeniz Sanat Günleri, “Yaraları Sararken…” temasıyla 14-26 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hatay’ın onur konuğu ise kültür ve sanat insanı, edebiyat öğretmeni değerli Mehmet Karasu olacak. Etkinlikler, Adana, Antakya, Mersin, Antalya, Osmaniye, Fethiye, Düziçi, Dörtyol ve Kadirli gibi farklı şehir ve ilçelerdeki sanatseverlerle buluşacak.

Hatay’daki etkinliklerin programı ise şöyle:

12 Ekim 2024, Cumartesi, Saat: 15.00
Yer: Hatay Tabip Odası, Antakya (Akdeniz Mah. El Arabi Türbesi Yanı)
Açılış sunumunu Hikmet Güzel’in yapacağı etkinlikte, Ferhat İşlek tarafından görsel bir sunum gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarının ardından Hasan Sönmez müzik dinletisi sunacak.

16 Ekim 2024, Çarşamba, Saat: 17.00
Yer: Aalen Antakya Kültür Derneği Konteynırı (Gültepe Mahallesi Ahşap Evler)
“Masal Saati: Renkli Dünyalara Yolculuk” etkinliğinde Acibe Sıkar ve Nebihe Karasu çocuklara masal anlatacak.

18 Ekim 2024, Cuma, Saat: 15.00
Yer: Harbiye Şelalesi, Mozaik Kafe
“Küllerinden Doğan Şiirler” etkinliği Neval (Rencuz) Avcı yönetiminde gerçekleşecek. Süleyman Küçük, Recep Emir Ünal ve diğer şairler, dinleyicilere şiirlerini sunacak.

18 Ekim 2024, Cuma, Saat: 16.00
Yer: Harbiye Şelalesi, Mozaik Kafe
“Acının İçinden Yeşeren Çiçekler (Öykü)” etkinliği, Acibe Sıkar yönetiminde, Nebihe Karasu, Neval Avcı ve diğer katılımcılarla birlikte öykülerin paylaşılacağı bir buluşma olacak.

19 Ekim 2024, Cumartesi, Saat: 14.00

Yer: Hatay Eğitim-Sen (Akdeniz Mah. El Arabi Türbesi Yanı)
“Yaraları İyileştiren Yaratıcı Yöntemler” konulu etkinlikte, Hasan Turunç ve Özgür Traş’ın moderatörlüğünde edebiyat, eğitim ve mizah üzerine konuşmalar yapılacak.

20 Ekim 2024, Pazar, Saat: 13.00
Yer: Hookah Kafe (Sümerler Yüzme Havuzu Yanı)
“Şiirin Gücüyle Yeniden Doğmak” etkinliğinde, Hikmet Güzel’in yönetiminde Sezai Subaşı ve diğer sanatçılar şiir dinletisi sunacak.

Sanatseverler, bu özel etkinliklerde bir araya gelerek yaraları sanatla sarma fırsatı bulacak.

Haber Kaynağı: Akdeniz Gazetesi

 

 

Administrator
Editörden Yazı Atölyesi, Çağdaş Türk ve Dünya Edebiyatı’nı merkezine alan bir Websitesidir. Yazı Atölyesi’ni kurarken, okurlarımızı günümüzün nitelikli edebi eserleriyle tanıtmayı ve tanıştırmayı hedefledik. Yazarlarımız, Yazı Atölyesi’nde, edebiyat, sanat, tarih, resim, müzik vb. pek çok farklı alandan bizlere değer katacağını düşünüyoruz. Bu amaçla, sizlerden gelen, öykü, hikaye, şiir, makale, kitap değerlendirmeleri, tanıtımı ve film tanıtım yazıları, anı ve edebiyata ilişkin eleştiri yazılarla, eserlerinize yer veriyoruz. Böylelikle kitaplarınızla eserlerinizin yer aldığı Yazı Atölyesi’nde, dünya çağdaş edebiyatı ile sanatın pek çok farklı alanında değer katacağına inanıyoruz. Yazı Atölyesi kültür sanatın, hayatın pek çok alanını kapsayan nitelikli edebiyat içerikli haber sunar. Bu nedenle başka kaynaklardan alınan, toplanan, bir araya getirilen bilgileri ve içerikleri kaynak belirtilmeksizin yayına sunmaz. Türkçenin saygınlığını korumak amacıyla ayrıca Türk Dil Kurumu Sözlüğünde önerilen yazım kuralları doğrultusunda, yayınladığı yazılarda özellikle yazım ve imla kurallarına önem verilmektedir. Yazı Atölyesi, üyeleri ve kullanıcılarıyla birlikte interaktif bir ortamda haticepekoz@hotmail.com + yaziatolyesi2015@gmail.com mail üzerinden iletişim içinde olan, bu amaç doğrultusunda belirli yayın ilkesini benimsemiş, sosyal, bağımsız, edebiyat ağırlıklı bir dijital içerik platformudur. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.   http://yaziatolyesi.com/   Editör: Hatice Elveren Peköz   Email: yaziatolyesi2016@gmail.com haticepekoz@hotmail.com   GSM: 0535 311 3782 -------*****-------
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.