ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C

2023 Avukat Özgür Aksoy Şiir Yarışması | Kerim Özbekler (Gazeteci Yazar- Şaiir)

29.07.2023
201
A+
A-
2023 Avukat Özgür Aksoy Şiir Yarışması | Kerim Özbekler (Gazeteci Yazar- Şaiir)

Av. Özgür Aksoy adına bu yıl 3.sü düzenlenen yarışma teması: “Özgürlük, adalet ve aşk.” 

Yarışmanın başvuru tarihi: 31 Temmuz 2023 günü saat 17.00’de

Yarışmadaki kısıtlar: Avukat, hâkim, savcı, stajyer avukat, hukuk fakültesi öğrencisi, adliye personeli, avukat çalışanı ya da hukukçu kimliğini taşıyan meslek çalışanları katılabilir.

Katılım Koşulları:

Katılım her insana açıktır. Mevzu: KADIN Teması ile sınırlandırılmıştır. 18 yaşını geçmiş hepimiz, yetişkinler için yazdığı KADIN temalı bir öykü ile ödüle başvurabilir.

Ödüle katılacak eserlerin dili Türkçe olmalıdır.

Mevzu, {kadın}.

Gönderilen öyküler daha ilkin ödül almamış, dereceye girmemiş, basılı olarak yayımlanmamış ve herhangi bir dijital ortamda paylaşılmamış olmalıdır.

Yazı tipi Times New Roman, Öykünün uzunluğu 1,5 satır Aralığıyla, 12 punto, (1500 kelime olmalıdır.) Üç (3) A4 sayfa, en fazla beş (5) A4 sayfasına karşılık etmektedir.

Bir tek öykü başvuruları kabul edilmektedir. Roman, tecrübe etme, şiir, vb. türlerde meydana getirilen başvurular değerlendirme dışı bırakılacaktır.

Katılım bir öykü ile olacaktır. Bir şahıs, birden fazla öykü ile başvuruda bulunamaz.

Öykülerin Word belgesine kaydedilmiş olarak belirtilen e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Posta, kargo ve elden meydana getirilen başvurular kabul edilmeyecektir.

Yarışmaya katılan öyküler seçici kurula yazar kimlikleri gizli saklı olarak sunulmaktadır. Bundan dolayı öykünün yer almış olduğu dosyada yazarın kimliğine dair bir bilginin yer almamasına dikkat edilmelidir. Yazarlar öykü dosyasının sağ üst köşesinde kısa bir rumuz kullanmalıdır.

Yazarlar öykü dosyası ile beraber başka bir dosyada kimliklerini, rumuzlarını ve kontakt detayları (telefon, ikametgâh adresi, e-posta adresi) ile beraber kısa özgeçmişlerini belirtmelidir.

Yarışmaya gönderilen öykülerin hukuki ve bilimsel sorumluluğu yazarına aittir.

Eserlerin katılım koşullarını sağlaması, müracaat adresine erişmesi ve eserin içeriğiyle ilgili tüm hususlar yazarların sorumluluğundadır. Müracaat koşullarına uymayan eserler için herhangi bir geri bildirim yapılmayacaktır.

Dereceye giren ilk üç öykünün sahibine plaket ve onur belgesi takdim edilecektir. 24 Aralık 2023 haftasında sonuçlar canlı yayında duyuru edilecektir. Yarışma Kurulu, öykülerin yayımlanmasına/ kitaplaştırılmasına yönelik tüm haklarını saklı meblağ. Yarışmaya katılanlar aşama alsa da almasa da bunu kabul eder.

Eserler fgkyay@outlook.com.tr e-posta adresine gönderilecektir. Müracaat meydana getiren hepimiz katılım koşullarını kabul etmiş sayılır.

Son müracaat zamanı 15 Ekim 2023’dir. 15 Ekim 2023 saat 17.00’den sonrasında gelen öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Gelen öyküler seçici kurul tarafınca ön elemeden geçirilecektir, formata uygun olmayan öyküler değerlendirmeye alınmayacaktır.

***

Erciyes Üniversitesi Erasmus’a İzini Bırak Fotoğraf Yarışması düzenliyor.

Avukat Cengiz Göral Makale Yarışması

– Yarışmanın son başvuru tarihi: 31 Temmuz 2023

– Yarışmadaki kısıtlar: Avukat, hâkim, savcı, stajyer avukat, hukuk ve iletişim fakültesi öğrencileri ve gazeteciler katılabilir.

***

Administrator
Administrator
Editörden Yazı Atölyesi, Çağdaş Türk ve Dünya Edebiyatı’nı merkezine alan bir Websitesidir. Yazı Atölyesi’ni kurarken, okurlarımızı günümüzün nitelikli edebi eserleriyle tanıtmayı ve tanıştırmayı hedefledik. Yazarlarımız, Yazı Atölyesi’nde, edebiyat, sanat, tarih, resim, müzik vb. pek çok farklı alandan bizlere değer katacağını düşünüyoruz. Bu amaçla, sizlerden gelen, öykü, hikaye, şiir, makale, kitap değerlendirmeleri, tanıtımı ve film tanıtım yazıları, anı ve edebiyata ilişkin eleştiri yazılarla, eserlerinize yer veriyoruz. Böylelikle kitaplarınızla eserlerinizin yer aldığı Yazı Atölyesi’nde, dünya çağdaş edebiyatı ile sanatın pek çok farklı alanında değer katacağına inanıyoruz. Yazı Atölyesi kültür sanatın, hayatın pek çok alanını kapsayan nitelikli edebiyat içerikli haber sunar. Bu nedenle başka kaynaklardan alınan, toplanan, bir araya getirilen bilgileri ve içerikleri kaynak belirtilmeksizin yayına sunmaz. Türkçenin saygınlığını korumak amacıyla ayrıca Türk Dil Kurumu Sözlüğünde önerilen yazım kuralları doğrultusunda, yayınladığı yazılarda özellikle yazım ve imla kurallarına önem verilmektedir. Yazı Atölyesi, üyeleri ve kullanıcılarıyla birlikte interaktif bir ortamda haticepekoz@hotmail.com + yaziatolyesi2015@gmail.com mail üzerinden iletişim içinde olan, bu amaç doğrultusunda belirli yayın ilkesini benimsemiş, sosyal, bağımsız, edebiyat ağırlıklı bir dijital içerik platformudur. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Email: yaziatolyesi2016@gmail.com haticepekoz@hotmail.com GSM: 0535 311 3782 -------*****-------
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.