ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay °C

Azerbeycanlı ve Türkiyeli yazarlar ‘Hayatın Renkleri’nde buluştu

04.03.2018
1.233
A+
A-
Azerbeycanlı ve Türkiyeli yazarlar ‘Hayatın Renkleri’nde buluştu

Edebiyat köprüsüsü

 

İLESAM ve Azerbaycan Yazarlar Birliği ile imzalanan anlaşma çerçevesinde yayımlanan ortak kitapta, 20 çağdaş yazarımız hikâyeleriyle yer aldı.

 

İki ülke yazarları kurdukları edebiyat köprüsü ile yayımladıkları ‘Hayatın Renkleri’ni dostluğun sembolü olarak kabul ediyor.

 

İLESAM Başkanı Mehmet Nuri Parmaksızız,dernek binasında yaptığı basın toplantısında hikâye antolojisine katkıda bulunan yazarlarımızı açıkladı.

 

Abdullah Akay – “Cinlerin Raksı”

Zehra Bİrsen Zehra Birsen Yamak – “Vatan Sevgisi”

Zehra Yücel – “Ses”

Zeyneb Satı Yalçın – “Sıra Sonu”

Osman Çeviksoy – “Günebakan”

Abdülkadir Uslu – “Kendirbaz”

Aleddin İkican – “İŞitilmeyen Çığlıklar”

Bestami Yazgan – ” Muz Kabuğu”

Coşkun Mutlu – “Hüzündür Şehrin Sokakları”

Gazeteci Yazar Dursaliye Şahan – “Hacı Murat ile Ali Haydar”

Hasan Kallimci – “Son günler”

Ömer Ünal – “Sıfırcı Eli”

Seyid Ahmet Uzun – “Başını kaldır”

Sibel Unur Özdemir – “Bataklık”

Şakir Çetin – “Çobanın Arzusu”

Osman Aytekin – “Uçan Adam”

Sevgi Dinçel – “Yanlış Hesap”

Yusuf Dursun – “Oğulcan”

Mustafa Akgün – “Türk Muadili Sevgi”

Nur Ersen – “Geç Kalacağız”

 

Administrator
Administrator
Editörden Yazı Atölyesi, Çağdaş Türk ve Dünya Edebiyatı’nı merkezine alan bir Websitesidir. Yazı Atölyesi’ni kurarken, okurlarımızı günümüzün nitelikli edebi eserleriyle tanıtmayı ve tanıştırmayı hedefledik. Yazarlarımız, Yazı Atölyesi’nde, edebiyat, sanat, tarih, resim, müzik vb. pek çok farklı alandan bizlere değer katacağını düşünüyoruz. Bu amaçla, sizlerden gelen, öykü, hikaye, şiir, makale, kitap değerlendirmeleri, tanıtımı ve film tanıtım yazıları, anı ve edebiyata ilişkin eleştiri yazılarla, eserlerinize yer veriyoruz. Böylelikle kitaplarınızla eserlerinizin yer aldığı Yazı Atölyesi’nde, dünya çağdaş edebiyatı ile sanatın pek çok farklı alanında değer katacağına inanıyoruz. Yazı Atölyesi kültür sanatın, hayatın pek çok alanını kapsayan nitelikli edebiyat içerikli haber sunar. Bu nedenle başka kaynaklardan alınan, toplanan, bir araya getirilen bilgileri ve içerikleri kaynak belirtilmeksizin yayına sunmaz. Türkçenin saygınlığını korumak amacıyla ayrıca Türk Dil Kurumu Sözlüğünde önerilen yazım kuralları doğrultusunda, yayınladığı yazılarda özellikle yazım ve imla kurallarına önem verilmektedir. Yazı Atölyesi, üyeleri ve kullanıcılarıyla birlikte interaktif bir ortamda haticepekoz@hotmail.com + yaziatolyesi2015@gmail.com mail üzerinden iletişim içinde olan, bu amaç doğrultusunda belirli yayın ilkesini benimsemiş, sosyal, bağımsız, edebiyat ağırlıklı bir dijital içerik platformudur. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. http://yaziatolyesi.com/ Editör: Hatice Elveren Peköz Email: yaziatolyesi2016@gmail.com haticepekoz@hotmail.com GSM: 0535 311 3782 -------*****-------
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.